Proefpark de punt, de koninginnentuin van Creatief Beheer
antenne rotterdam

proefpark de punt

jfmamjjasond
1610141923273236414549
2711152024283337424650
3812162125293438434751
4913172226303539444852
5183140
week 13 | vrijdag 29 maart 2024 16:10 uur | 1 bezoekers

BERICHT:Zomaar uit het niets, terdege wel iets.

Wij vroegen een paar weken geleden aan Arie of hij eens een leuk verhaal kon schrijven voor de site. En kijk nou!

Als ik op de fiets stap, wat ik graag doe, haast wel iedere dag, fiets ik meestal over de Hudsonstraat. De Hudsonstraat is niet zo druk dus dat vind ik wel prettig fietsen. Op een gegeven moment zie ik aan de linkerkant van de Hudsonstraat een stuk bouwgrond liggen waar nieuwe woningen worden gebouwd, daar stapte ik van de fiets en stond zo even rond te kijken.

Op dat stukje grond staat een soort tuinhuis waar mijn oog op viel, ik dacht zo, best leuk zeg. Ik liep zo die richting op en zag wat stoelen en tafels en nog van alles wat, lege bloempotten en wat planten, ik dacht wat zou dat zijn en van wie hè? Maar dat duurde niet lang dat ik daar achter kwam, want ineens zag ik daar een dame(jonge vrouw) lopen op dat bouwterrein tussen wat leuk aangelegde bloemperkjes met mooie bloemetjes. Leuke kleurtjes, lekker fris.

Ik stapte op haar toe en zei hallo, goedemiddag, en zij antwoordde dag meneer. Ik stelde mij voor, mijn naam is van Driel en zij zei ik ben Karin. Wat is dat leuk hier, Karin, zei ik, doet u dat alleen. Nee hoor, met de kinderen hier uit de buurt, antwoordde zij. Woont u hier ook in de buurt, vroeg Karin. Ik zei nee, ik woon daar in de richting van de Mathenesserweg en daar dan weer achter. Waar ik woon zei ik tegen haar, dat heet de Mathenesserhof, maar dat wist zij dus niet. Waar woon je dan, vroeg ik haar en zij antwoordde in het Oude Noorden. Daar ben ik wel aardig bekend, ik heb daar vroeger gewoond, Dirk Smitstraat, Woelwijkstraat, vertelde ik haar, gezellige tijd hoor!

En zo draaide de dag, al babbelend, langzaam voorbij. De andere dag ging ik weer daar naar toe omdat ik toch naar een kennis ging die aan de Watergeusstraat een rijwielzaak heeft, maar dat gebeurde later op die dag.

Ik ging dus naar dat huisje terug, omdat ik daar nog andere mensen kon leren kennen en dat gebeurde dus ook.

Die anderen waren dan 2 dames geheten Susanne en Jacoline, die waren in dat huisje met kinderen aan het handenarbeiden, dat vond ik wel leuk. En daar achter op het terrein waren Harmen en Jan-Willem met wat plantjes, zij waren lekker in de zon aan het planten, het weer was er ook naar.

Zo heb ik deze mensen daar leren kennen, erg leuk hoor, ook dat was weer een geslaagde dag. Ik hoop dat als ik daar in de toekomst weer eens in de buurt ben ook nog meerdere mensen te leren kennen, zomaar uit het niets, terdege wel iets, erg leuk hoor,

Tot zover,

Arie

 
Array
(
)

*

laat dit veld leeg

Tweets by @proefpark